Hvad vi tilbyder

Dokumenttyper
Iris håndterer, PDF, Papir, OiO, EDI for Fakturaer, kreditnotaer, Kvitteringer, følgesedler mm.
Flow og processer
Iris automatiserer dine fakturaer fra modtagelse til verificering, flow til rette 1 og 2 godkender samt automatisk kontering og bogføring i dit ERP-system.
Fakturaområder
Iris håndterer både Omkostningsfakturaer, Indkøbsordre, Kvitteringer (udlæg)
Professional services
Iris Professional services håndterer din behovsafdækning, dine løsninger, konfigureringer, opsætning, idriftsættelser, træning og meget mere.
Apps
Iris har egen app til smartphones til både Android og Iphones. Her kan du godkende fakturaer, skanne bilag og fakturaer samt registrere udlæg som sendes til godkendelse.
Skanningssoftware
Iris benytter den bedste skanningssoftware til den rette opgave. Derfor har vi de 3 af de bedste software på markedet Readsoft, Paperflow og Abbyy.
Hosting-cloud mm.
Iris kan sættes op som både cloud og on-premisses, hvor cloud er den mest udbredte måde vi hoster på. Vi ligger stor vægt på sikkerhed så i hver af vores løsninger får du det bedste på markedet lige nu.
Support
Support er vigtig. Vi har egen software som vi supporterer på dansk. Vi forstår danske regnskaber og de behov der er i Danmark. Så vi har en personlig tilgang til netop dit supportbehov.